Therapie

Therapie 2019-12-02T13:56:21+01:00

Via Terra Voice in je kracht staan, je potentie leven en je ware aard laten klinken…

Terug naar de kern in jezelf via een veelzijdig aanbod:

Voor wie is de therapie?

Vanaf 14 jaar begeleidt ik cliënten met faalangst, stemproblemen, burn-out, onverwerkte trauma’s, vage lichamelijke klachten, rouwverwerking, relatieproblemen of zij die zich emotioneel uit balans ervaren. Ook thema’s als meer ruimte in durven nemen,  negatieve gedachten of zelfbeeld doorbreken naar positief leven, je stem vrij kunnen laten horen of je gevoel kunnen uitdrukken, kunnen een ingang zijn om mee te werken. Hiernaast ben ik ervaringsdeskundige in het leren gezond omgaan met hoogsensitiviteit (HSP) en hoogbegaafdheid.

Tijdens een intakegesprek worden je klachten in kaart gebracht. Via mijn helder voelen en weten worden de diepere oorzaken aangestipt, wordt helder welke aanpak het beste bij jou past en worden duur en doelen van de behandeling duidelijk.

Veelzijdig Terra Voice therapie/coachingtraject

In mijn praktijk heb ik prachtige tools tot mijn beschikking om mensen te begeleiden naar de mooiste versie van zichzelf, in overeenkomst met je blauwdruk.
Via de Terra Voice-methode, vaktherpie, PSYCH-K, integrale EMDR, Access Bars, lichaam proceswerk, familieopstelling, en coaching, voel ik intuïtief via mijn helder weten aan wat de snelste ingang is om aan een thema of blokkade te werken.

Wil jij ook voor het veelzijdig Terra Voice therapie/coachingtraject gaan? Dan kun je dat tijdens het intakegesprek aangeven. info@terravoice of 06-83331126

Investering in jezelf

Sessie € 98,-
Duur 75 minuten

Afspraak maken: info@terravoice of 06-83331126

Lid van de FVB en NVvMT. Voor therapie mogelijke vergoeding in het aanvullende pakket van uw verzekering. https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/vaktherapie
Ook kunnen sessies vergoed worden via een PGB of via de werkgever.

Voor de Wkkgz aangesloten bij de NIBIG en Quasir

Een gemaakte afspraak kan kosteloos 7 dagen van te voren geannuleerd worden daarna wordt het volledige bedrag van de sessie in rekening gebracht.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin