Therapie

Therapie 2018-05-30T11:24:41+00:00

Via Terra Voice in je kracht staan, je potentie leven en je ware aard laten klinken…

Terug naar de kern in jezelf via een veelzijdig aanbod:

Voor wie is de therapie?

Voor mensen vanaf 16 jaar met faalangst, stemproblemen, burn-out, onverwerkte trauma’s, vage lichamelijke klachten, rouwverwerking, relatieproblemen of zij die zich emotioneel uit balans ervaren. Ook thema’s als meer ruimte in durven nemen, omgaan met hoogsensitiviteit (HSP), negatieve gedachten of zelfbeeld doorbreken naar positief leven, je stem vrij kunnen laten horen of je gevoel kunnen uitdrukken, kunnen een ingang zijn om mee te werken.

Tijdens een intakegesprek worden je klachten in kaart gebracht. Via mijn helder voelen en weten worden de diepere oorzaken aangestipt, wordt helder welke aanpak het beste bij jou past en worden duur en doelen van de behandeling duidelijk.

Veelzijdig Terra Voice therapie/coachingtraject

In mijn praktijk merk ik dat ik steeds meer behoefte voel om veelzijdig met cliënten te kunnen werken. Ik heb prachtige tools tot mijn beschikking om mensen te begeleiden naar de mooiste versie van zichzelf, in overeenkomst met een blauwdruk.
Via de Terra Voice-methode, PSYCH-K, EMDR, Access Bars, familieopstelling en coaching, voel ik intuïtief via mijn helder weten aan wat de snelste ingang is om aan een thema of blokkade te werken.

Steeds meer werkgevers vergoeden mijn sessies voor hun werknemers. Ze zien dat er eindelijk na bijvoorbeeld een zware burn out verbetering plaats vindt. Ook dat een werknemer in zijn werk beter gaat functioneren sinds ze door mij begeleid worden en hoe mooi is dat 🙂

Wil jij ook voor zo’n veelzijdig Terra Voice therapie/coachingtraject gaan? Dan kun je dat tijdens het intakegesprek aangeven. info@terravoice of 033 4634702

Investering in jezelf

Sessie € 95,-
Duur 75 minuten

Afspraak maken: info@terravoice of 033 4634702

Lid van de FVB en NVvMT. Voor therapie mogelijke vergoeding in het aanvullende pakket van uw verzekering.
Ook kunnen sessies vergoed worden via een PGB of via de werkgever.

Voor de Wkkgz aangesloten bij de NIBIG en Quasir

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin