Aanmelden:

Voor individuele therapie, zangles als persoonlijke groei en een intakegesprek voor de Terra Voice Opleiding, kunt u telefonisch of per e-mail een afspraak maken.

Voor cursussen en workshops kunt u zich per e-mail aanmelden.
Bij groepsactiviteiten ontvangt u ongeveer een week voor aanvang een routebeschrijving en overige informatie.

Betalingsvoorwaarden:

De individuele afspraken worden na een contant te betalen kennismakingsles/-intakesessie per bank vooruit betaald. U kunt ook de les/sessie contant betalen maar u betaald altijd één les/sessie vooruit. Dit houdt dus in dat de vervolgafspraak betaald is.

Mocht de afspraak van uw kant niet door kunnen gaan, dan wordt u verzocht dringend dit minimaal 1 week van te voren telefonisch/whatsapp 06 83331126 door te geven. Als het antwoordapparaat aan staat kunt u uw boodschap gewoon inspreken. U zult begrijpen, dat indien niet tijdig wordt afgezegd (ook bij ziekte), de voor u gereserveerde tijd toch in rekening gebracht zal moeten worden. Dit geldt ook voor vervolgafspraken. U mag wel iemand anders in uw plaats laten komen.

De inschrijving voor groepsactiviteiten is definitief na ontvangst van de betaling van het gehele (of termijn-) bedrag voorafgaande aan de activiteit.
De volgorde van binnenkomst van de betaling is bepalend voor plaatsing.

Bij annulering tot 14 dagen voor aanvang van de cursus is 25% van het lesgeld verschuldigd, hierna volgt er geen restitutie meer.

Voor de Terra Voice Opleiding gelden aparte betalingsvoorwaarden die tijdens het intakegesprek bij het inschrijfformulier overhandigd zullen worden.

De prijzen vindt u bij de omschrijving van desbetreffende activiteit of bij de agenda.