network-365945__180Weet je dat wij de hele dag gebruiksaanwijzingen aan het schrijven zijn wie de ander is. En in de zoektocht naar onszelf proberen we ook te omschrijven wie we zelf zijn.
Maar elke omschrijving is al weer verouderd op het moment dat jij hem geïnterpreteerd hebt.
Dat wat jij bent valt niet de fixeren. Het is een indruk van een momentopname die jij probeert vast te leggen in de hoop daardoor controle te kunnen hebben over de ander of een situatie, zodat je je gedrag op een vriendelijke of vijandige manier kan aanpassen.

Elke relatie wordt onvrij op het moment dat wij deze gebruiksaanwijzing starten te schrijven. De spontane ontmoeting gaat eruit. De ander wordt een projectie waar we al onze verwachting naar de ander en onszelf projecteren.

Voel de vrijheid die het je geeft op het moment dat je elke moment open kan laten. Je kan laten verrassen, welke energie door de ander nu weer in jou wordt aangeraakt. Dan wordt het leven weer een grote speeltuin, waar we met plezier alle toestellen ontdekken en ervaren wat het in ons aanraakt.

Zelf merk ik ook dat ik nog te vaak als een gewoonte een gebruiksaanwijzing start te schrijven, maar ik kan eerlijk zeggen dat ik er moe van ben. Ik kies ervoor om elke overtuiging, interpretatie en fixatie open te breken in mezelf zodat ik in vrijheid met mezelf en de ander kan spelen.

Al die gedachten hoe iets is, of iemand is, is dat waar?
Kan jij absoluut weten dat wat jij ziet, interpreteert en gaat geloven waar is?
Mmm niet echt hè ;-).

Om deze reden geloof ik ook dat elke paranormale of therapeutische duiding hoe iemand in elkaar zit een belemmering is i.v.p. iemand uitnodigen in vrijheid zichzelf te mogen zijn.

In mijn praktijk Terra Voice nodig ik mijn cliënten uit al deze gehoorde, geïnterpreteerde overtuigingen over zichzelf en de ander weer te leren loslaten.  Ik kan naar 15 jaar praktijk ervaring en een lange levensloop van persoonlijke groei hierin, oprecht zeggen, dat het de enige weg naar vrij jezelf zijn is en in vrijheid elkaar laten zijn.
Laat je weer verrassen in DIT MOMENT!

Love you all
Gelinde Hengst, www.terravoice.nl