Ben jij je bewust wat je creëert in het leven?
De aandacht die je ergens instopt, is wat je ontvangt!

Alle ervaringen die je meemaakt sla je voornamelijk op als overtuigingen in je onderbewustzijn.
Maar liefst 95% van je emoties en gedrag worden aangestuurd vanuit je onderbewustzijn.
Wanneer je stress ervaart heb je niet meer je volledige hersencapaciteit tot je beschikking.
Met PSYCH-K synchroniseer je beide hersenhelften waardoor je stress blijvend kunt omzetten in innerlijke rust.

Via PSYCH-K help ik cliënten in mijn praktijk Terra Voice inzicht te krijgen in hun overtuigingen die ze zijn gaan geloven over zichzelf, de ander en het leven. Via mijn heldervoelen weet ik als therapeut en coach snel tot die belemmerde overtuigingen door te dringen die jouw belemmeren jezelf in vrijheid te kunnen zijn.

Ook traumatische ervaringen kunnen we via PSYCH-K loskoppelen van de ervaring, waardoor spanning en angst verdwijnt en je neutraal de gebeurtenis kunt waarnemen, zonder dat je daarin jezelf verliest.

Op een grondige, zeer doeltreffende manier herschrijven we al je belemmerende overtuigingen en ervaringen naar productief handelen, innerlijke rust en vrede.

PSYCH-K wordt door de cliënten zelf toegepast, wat inhoud dat je onderwuste zelf via spiertesten aangeeft waar aan gewerkt mag worden en dat je met behulp van de juiste handelingen zelf oplost wat je belemmert, om zo voor je ware zelf en je levensdoel te kunnen gaan.

Vanuit de Terra Voice vorm bied ik verdieping in de PSYCH-K methode aan waardoor er afstemming en heling plaats vindt in je volledige 13-voudige lichtwezen.

Nieuwsgierig?
Maak eens een afspraak, de uitkomst van één sessie zal je al doen verbazen!

Investering in jezelf: € 175,-
Duur sessie: 90 minuten

Reacties:
Mijn man zag me na 25 jaar huwelijk veranderen en werd steeds nieuwsgieriger wat ik daar eigenlijk bij Gelinde deed. Sinds de PSYCH-K sessies ben ik een leukere vrouw en moeder voor mijn kinderen geworden. De relatie met mijzelf is veranderd van een negatief zelfbeeld en altijd piekeren over wat een ander vindt naar mezelf waarderen om wie ik ben. Ik ben enorm dankbaar dat Gelinde op mijn pad is gekomen. Ik kan voor het eerst in mijn leven voluit zeggen dat het goed met me gaat! – Meta

PSYCH-K heeft mij geholpen om zonder angst met vertrouwen mijn examen voor kindercoach te behalen. Alle belemmeringen die ik had om mijn droombaan te realiseren zijn getransformeerd. Ik werk nu in een goed lopende praktijk. Gelinde haar directe, liefdevolle begeleiding en kwaliteit om al mijn saboterende overtuigingen zichtbaar te maken hebben mij in mijn kracht gezet.  -Yvonne