15 jaarDit jaar bestaat mijn praktijk Terra Voice 15 jaar!
Dankbaar kijk ik terug naar al deze bijzondere jaren waar ik zoveel mooie mensen in mijn praktijk heb mogen begeleiden. Prachtige processen zijn er voorbij gekomen. Confrontaties, groei, plezier, zoektocht, bevrijding, ontdekking en vertrouwen zijn allemaal thema’s die in al die jaren steeds op een andere laag voorbij kwamen.

In al deze jaren ben ik zelf ook enorm gegroeid als mens en therapeut en zie ik dat er vele verschuivingen in mijn werkwijze hebben plaats gevonden.

Steeds duidelijker voel ik de vrijheid in mezelf en het diepe verlangen dit in de ander aan te raken.

Alle soorten trauma’s, verdriet, rouw, pijn overgetherapeutiseerde cliënten, mannen, vrouwen, ondernemers zaten in mijn praktijk. Bij vele heb ik bijzondere processen mogen afronden, andere haakten halverwege af. Maar bij iedereen heb ik met hart en ziel me proberen af te stemmen en liefdevol van uit mijn hart gewerkt.

Ik heb ook geleerd grenzen te stellen omdat je in een praktijk soms mensen krijgt die niet geholpen willen worden maar vooral bezig zijn, jou de les te lezen. Ze proberen hun frustratie over het leven op jou te ontladen maar ik ben geen vuilnisbak.

Als je in mijn praktijk komt ben ik ervoor jou. We gaan kijken naar alle gebruiksaanwijzingen die je over jezelf en de ander bent gaan geloven. Ik ontvang je vanuit een open hart en probeer je bij je eigen waarheid te brengen. Je te laten luisteren naar je eigen innerlijke stem. Jouw kompas die aangeeft en van binnen fluistert, welke keuzes je mag maken om trouw te kunnen zijn aan je ware zelf.

In de 15 jaar heb ik ook vele soorten groepen geleid.
Zanggroepen, cursussen, workshop maar allemaal met een motivatie om een ieder te ondersteunen in zijn persoonlijke groei.

In 2003 heb ik de Opleiding voor Holistische Stemtherapie opgericht. En dit jaar kan ik met trots zeggen dat ik de opleiding heb uitgebreid met 2 prachtige gastdocenten: Tessa kortenbach en Carol Timmermans, die beide de 3 jarige opleiding zelf hebben afgerond. De opleiding is hierdoor nog veelzijdiger geworden want; naast het therapeutisch en helend met de stem leren werken, komen nu ook dans, stem en beweging, muzikale bedrijfstrainingen en elementen vanuit de theaterwereld aan de orde. Vanaf dit jaar heeft de opleiding een nieuwe naam:
Terra Voice Opleiding: helend werken vanuit stem, dans en theater
Een prachtige opleiding met 14 lesdagen per jaar. Je kan ook het eerste jaar alleen volgen voor je persoonlijke groei. Meer weten?

Ik kijk ernaar uit om weer 15 nieuwe mooie Terra Voice jaren tegemoet te gaan.
Op mijn website schrijf ik 2 keer per maand een Blog en op facebook kan je me volgen, als je elke dag een mooie ondersteuning wil.

Jij die dit leest, ik dank je voor je vertrouwen dat je me volgt, je bent altijd welkom in mijn praktijk;
Via Holistische stemtherapie, muziektherapie, zangles als persoonlijk groei, zijns-georiënteerde coaching, individuele familieopstelling, healing, reading, EFT, EMDR of een stemvork chakrabehandeling. Ik begeleid jou in liefde en breng je terug naar jouw authentieke stem van je hart zodat je in vrijheid jezelf leert zijn.

Warme hartgroet,
Gelinde Hengst
www.terravoice.nl