De oprichtster van Terra Voice®, Gelinde Hengst (1972), is gediplomeerd muziektherapeute (Vaktherapie), holistisch stemtherapeute en ontwikkelaar van de Terra Voice-methode (holistische stemtherapie), Ontwikkelaar en trainer van de Terra Voice KernCreator Opleiding, healer & reader, systemisch werker (familie opstelling), EFT, integrale EMDR, advanced PSYCH-K Practioner, stemvorktherapeute, Lichaamsgericht proceswerker, Emotiecoach en Access the Bars Practioner.

Als kind opgroeiend in een gezin met een familiebedrijf heb ik vroeg de kwaliteit voor het ondernemerschap meegekregen. Gaan voor je eigen talent en in je eigen leiderschap gaan staan, zit in mijn genen opgeslagen.

Mijn sensitiviteit gaf mij al jong voelsnaren om heel precies aan te kunnen voelen wat een ander verder helpt. Mijn heldervoelende vermogens maakte dat ik een steunende, vertrouwensgesprekspartner werd voor volwassenen.

De fascinatie voor de stem zorgde ervoor dat ik als 11-jarige al met zangles begon. Op mijn 18de vertrok ik voor 4 jaar naar het buitenland om zang te studeren o.a. in Italië, USA en Frankrijk. Op mijn 23ste ging ik muziektherapie studeren aan de hogeschool van Utrecht. Hier kwamen mijn muzikale en therapeutische talenten samen.

Als hsp, creatief hoogbegaafd mens, die haar eigen traumatische ervaringen meemaakte, gaven mij honger naar meer veelzijdigheid en verdieping. Hierdoor heb ik een lange reis gemaakt van persoonlijke-, spirituele ontwikkeling en volgde ik vele opleidingen op dit gebied.

In 2000 startte ik mijn Terra Voice praktijk en groeide mijn werk naar een veelzijdig therapeutisch/coaching traject. Ik ontwikkelde door de jaren heen mijn eigen Terra Voice-methode die ik in de Terra Voice Opleiding onderwees. In 2018/2019 heb ik vanuit de vortex de Terra Voice KernCreator Opleiding ontwikkeld.
Door 21 jaar praktijkervaring heb ik o.a. veel expertise opgebouwd in traumaverwerking en het begeleiden van hoog sensitieve en hoogbegaafde cliënten.

Het in 2017 spiritueel indalen van mijn volledige 13-voudige lichtwezen maakt dat ik op een verdiepende manier alle eigen gemaakte therapie vormen aanpaste naar een diepere healing vorm. Ik werk o.a. vanuit de vrouwelijke  ‘Mother of God’ energie en wordt in mijn werk vanuit de bron/vortex begeleidt.

Ik ben trotse moeder van 2 prachtige zoons en streef ernaar om volledig vanuit mijn liefdeswezen te leven, op te voeden en te werken. Mijn passie ligt bij het meesterschap krijgen over de persoonlijkheid en te leven vanuit mijn innerlijke Leiding. Ik begeleid mensen hier in liefde in, terug naar de Kern in jezelf!

Freedom is being you without anyone's permission

collage Gelinde3