Integrale EMDR

Via EMDR brengt ik door het kloppen op je benen je zenuwstelsel tot rust waardoor verkrampte ervaringen in je onderbewust aan het licht kunnen komen. Op een hele zachte, vriendelijke manier wordt de spanning die in je lichaam is opgebouwd, uit je systeem geklopt.
Via mijn Helder-voelen-weten-zien, ga ik samen met jou op reis en voel ik precies aan waar een blokkade in je systeem is blijven hangen en vrijgemaakt mag worden. Soms combineer ik EMDR met stemwerk waardoor ervaringen die los geklopt worden, zich kunnen uiten, door te mogen klinken vindt tot op cel niveau heling plaats.

Vanuit de Terra Voice vorm bied ik EMDR aangepast aan met de verdieping van ‘The Mother of God’ energie waardoor er afstemming en heling plaats vindt in je volledige 13-voudige lichtwezen.
Hierdoor is de naam integrale EMDR ontstaan.

Integrale EMDR is ook geïntegreerd bij het veelzijdige Terra Voice therapie/coachingtraject.

EFT

EFT is een methode om mensen te helpen emotioneel vrij te zijn.

Bij EFT maken we gebruik van specifieke herinneringen waaraan een ongewenst negatieve emotie gekoppeld is. Door gebruik te maken van focus (visueel) en de juiste woorden (auditief) maken we verbinding met de herinnering zodat we die in het hier en nu weer kunnen voelen. Vervolgens neutraliseren we deze negatieve emotie met behulp van acupressuur: we bekloppen een aantal punten op gezicht, lichaam en handen waardoor de negatieve spanning wordt geneutraliseerd.

De herinnering aan een vervelende of traumatische ervaring zal niet verdwijnen, wel de emotie die daaraan gekoppeld was. Heb je EFT goed toegepast op een specifiek probleem, dan zal dit een blijvend effect hebben. EFT kun je inzetten voor elk probleem dat een spanning- of stresselement bevat.

“Alle negatieve emoties worden veroorzaakt door een verstoring in het energiesysteem van ons lichaam.”

EFT heft die verstoring op, zodat de energie weer vrij kan doorstromen.