Je stem als medicijn, uitdrukking van je ziel, ingang om je ware aard te klinken

Holistische stemtherapie (Terra Voice-methode) gaat er van uit dat alles wat je in je leven(s) hebt meegemaakt in het lichaam ligt opgeslagen.

Het klank geven aan sterke emotie werkt bevrijdend. Niet alleen omdat het lichaam, dat vaak sinds de kindertijd verkrampt is, zich kan ontladen maar ook en vooral omdat die ervaring onze ogen opent voor de realiteiten, ons bevrijdt van illusies, onze verdrongen herinneringen teruggeeft en vaak symptomen daarvan laat verdwijnen.

De trilling van de stem heeft de kwaliteit om elke cel in ons lichaam te laten herstellen van foute informatie die het lichaam of geest ziek maakt, informatie die we door onze opvoeding of traumatische gebeurtenis hebben opgeslagen. Alles wat leeft/materie is energie/trilling.

De stem vibreert zieke programmeringen in je systeem los, bevrijdt je van vastzittende emoties die psychosomatisch zijn geworden. De heling van de stem via mij als therapeut of uiting van de cliënt via klank, verbinden je weer met je eigen zuivere wezen, die liefde, vitaliteit, gezondheid en vreugde is. Laat de aard/ziel van je eigen stem klinken, Terra Voice!.

Stemtherapie van Terra Voice

Holistische Stemtherapie van Terra Voice maakt tijdens de behandeling gebruik van een lichaamsgerichte-, klankgerichte-, muzikaalgerichte, helende en sjamanistische ingang om te kunnen werken met de stem. Naast de stem kan er ook gebruik gemaakt worden van klankschalen en stemvorken (fonoforesetherapie). Klankschalen werken zeer ontspannen en harmoniserend op het lichaam in. Met de stemvorken kan ik o.a. vrouwen met menstruatieklachten goed helpen alsook mensen met zware vermoeidheid.

Bij de muzikaalgerichte benadering vindt een integratie van muziektherapie plaats.

Kosten en werkwijze:

klik:  algemene informatie therapie 

INTUÏTIEVE KLANKHELING ( een impressie verhaal)

Deze week een prachtig klankheling geven.

Mijn cliënt had kanker gehad en er waren nog veel emoties rond al de operaties die ze had ondergaan en de angst dat het misschien terug zal komen.
Via mijn stem maakte ik eerst een scan over haar lichaam om me af te stemmen, welke plek als eerste heling vroeg.

Prachtig te horen dat de stem precies aangeeft waar in het lichaam een blokkade zit…

Het mooie was dat we niet naar de plek gingen waar ze geopereerd is maar waar juist de emoties en gedachten vastzaten die haar belemmerde, zichzelf te mogen zijn!

Fascinerend hoe mijn stem klanken maakte die het volledig in mij zelf overnamen. Geluiden en klanken, hoogtes en laagtes die ik normaal echt niet zomaar kan maken.

De helende tonen trilde tot op celniveau de blokkade op de gekozen plek los. Ik kreeg beelden van haar kindertijd, geboorte en bevalling. Alle niet gehoorde pijn kwam naar buiten. Halleluja…het was weer een prachtige, genezende, klankervaring!

Een intuïtieve klankheling is een behandelvorm die ik o.a. bij Holistische stemtherapie geef.