Reading (individueel)

Reading is het ontvangen en duiden van kleuren en beelden in de aura en de chakra’s van een mens. Je aura is de uitstraling van je lichaam en geest, alles wat je denkt en voelt, straal je uit. Je chakra’s zijn energiecentra in je lichaam. Chakra’s kun je beschouwen als de organen van het energetische lichaam, het zijn als het ware vibrerende informatiebronnen. Als je bijvoorbeeld ergens tegenop ziet, kun je een druk op je maag voelen, in het geval van opgepropte emoties kun je een kikker in je keel krijgen. Bij deze voorbeelden heb je, zonder het misschien te weten, contact met je chakra’s. Er zijn 7 hoofdchakra’s die gelezen kunnen worden, stuk voor stuk belichamen ze hun eigen soort energie. Je kunt veel zelfkennis opdoen als je ervaart wat er in je energiecentra ligt opgeslagen. Leef je bijvoorbeeld vooral vanuit je wil en vanuit je hoofd en wat maakt dat je dit patroon hebt? Een reading kan hier een helder licht op laten schijnen en, in combinatie met een healing, diep in je wezen doorwerken. Naast een algemene reading kun je ook specifiek naar bepaalde thema’s of vragen kijken over bijvoorbeeld gezondheid, relatie of terugkerende patronen.

Healing (individueel)

Heling via handoplegging

Een healing is het kanaliseren van genezende energie.
Via energie die door mijn handen stroomt en door middel van geestkracht, wordt helende energie naar de cliënt overgebracht. Een healing geeft aandacht aan blokkades die op fysiek, emotioneel of energetisch niveau vastzitten. Deze blokkades worden uitgenodigd om weer te gaan stromen.
Deze heling kan je zittend of liggend ontvangen.

Vanuit de Terra Voice vorm bied ik een healing aan met de verdieping van ‘The Mother of God’ waardoor er afstemming en heling plaats vindt in je volledige 13-voudige lichtwezen.

Intuitive klankheling

Via mijn stem maak ik eerst een scan over het lichaam om me af te stemmen, welke plek als eerste heling vraagt.
Mijn stem geeft precies aan waar in het lichaam een blokkade zit.
Ik geef een heling aan al jou emoties en gedachten die in je lichaam opgeslagen zitten en je belemmeren, jezelf te kunnen zijn!
Het is fascinerend hoe mijn stem klanken maakt die het volledig in mij zelf overnemen. Geluiden en klanken, hoogtes en laagtes die ik normaal echt niet zomaar kan maken.
De helende tonen trillen tot op celniveau de blokkade op de gekozen plek los.
Alle niet gehoorde pijn, verdriet, woede en kwaliteit van jou krijgen de ruimte via mijn stem om te mogen klinken.
Een intuïtieve klankheling is een behandelvorm die ik o.a. bij holistische stemtherapie geef.
Tijdens een sessie worden 2 à 3 plekken van je lichaam intens behandeld.
Een intuïtieve klankheling ontvang je terwijl je op een matje comfortabel onder een warme deken mag liggen.

Afstand klankheling

Dit is een intuïtieve klankheling die ik jou kan geven terwijl je zelf gewoon thuis, op een door ons samen afgesproken tijd, op een rustige plek op de bank of bed gaat liggen.
Ik ontvang van te voren via de mail of telefoon graag een hulpvraag waar je aandacht aan zou willen geven.
Via mijn helende stem en helder voelen ga ik je zoals staat omschreven bij intuïtieve klankheling, behandelen.
Mijn ervaring is dat deze behandeling ook intens doorwerkt en heelt.
Via de telefoon of mail, geef ik na de behandeling mijn bevindingen, ervaringen, beelden aan je terug.
Er is dan ook alle ruimte om je eigen ervaring met mij te delen.