Zijnsgeoriënteerde coachinggesprekken

Bij zijnsgeoriënteerde coaching worden levensinhoudelijke onderwerpen besproken die een bepaalde vorm van begeleiding vragen. Aanwezig zijn in het hier en nu, loskomen van identificaties met je verhaal, saboterende overtuigingen loslaten of i.p.v. je hoofd je eigen hart volgen zijn thema’s die aan bod kunnen komen. Tijdens het coachingstraject kun je leren hoe je bezield met je leven kunt omgaan. Je wordt uitgedaagd risico’s te durven nemen, ja te zeggen tegen dat wat jou doet groeien ondanks dat iedereen om je heen vindt dat je het niet moet doen. Je maakt contact met waar het voor jou “werkelijk” in het leven om gaat. Je wordt begeleidt te gaan leven vanuit je hart en je eigen blauwdruk.

 

Herbalife voedingsadvies

Bij een gezonde leefstijl hoort ook uitgebalanceerde voeding.
Veel cliënten die in mijn praktijk komen, zitten niet lekker in hun vel.
Vaak blijkt dat hun voedingspatroon ook niet in balans is. Door eenzijdig eten, stress krijg je niet meer voldoende bouwstenen binnen. Hierdoor kan je je moe en lamlendig gaan voelen en zelfs ziek. Mensen die hsp zijn hebben ook vaak extra ondersteuning nodig in hun voeding. De fijnstoffelijke cel voeding van Herbalife is instaat de energiebalans en gronding in je lichaam te herstellen door alle voedingstoffen die je lichaam nodig hebben om gezond te zijn aan te bieden. Zelf heb ik er veel baad bij! Ik geef graag door wat voor mij werkt en wat naast Herbalife de jaren studie over voeding mij heeft opgeleverd.

Je kunt in mijn praktijk de Herbalife producten kopen en er kennis meemaken. Ook kan je via Terra Voice zelf member worden. Je ontvangt dan een code die ik je per mail opstuur waardoor je zelf de Herbalife producten met 25% korting kunt bestellen. Ik stuur je graag meer product informatie toe.
Ik ben erkent Herbalife Supervisor!

Herbalife voeding van de bron!

 

Het gaat er niet om dat je jezelf gaat vinden
Maar dat je jeZelf gaat zijn
Het gaat er niet om dat je naar jezelf gaat kijken

Maar dat je gaat kijken vanuit jeZelf

 

Alles wat je raakt is dienstbaar aan jou
Het laat je zien waar jij nog niet vrij bent
iets zoekt wat  jezelf bent
Liefde