Weet jij wat je elke dag tegen jezelf zegt?
Weet jij wat je over jezelf bent gaan geloven?
Wat je gelooft hou je instant!

Op het moment dat je bewust wordt van de gedachten die je elke dag over jezelf kiest, krijg je de vrijheid hierin andere keuzes te maken. Voel jij de transformerende kracht die dit voor je leven zal hebben?
Blijf je een ‘slachtoffer’ van jouw verhaal of ga je je eigen levensscript schrijven?

De kracht van je gedachten
Een gedachte is levensenergie. Het is een trilling die je via je gedachte in het universum in beweging zet. Gedachten die met de juiste intentie afgestemd worden, kunnen het leven creëren waar jij van droomt.

Anders om kunnen negatieve gedachten over jouw leven, welzijn en gezondheid jezelf onderuit halen. Waar je investeert, blijf je voeden en groeit. Dit is de wet van aantrekkingskracht. Als je steeds je aandacht houdt op je probleem, blijf je dit dus met je gedachten voeden. Je wil eigenlijk ergens van af maar door er steeds aan te denken hou je het juist instant.
Veel therapieën, zoals psychotherapie zijn gebaseerd op eindeloos je verhaal en probleem herhalen en herbeleven.
Maar door steeds je aandacht weer te focussen op je probleem, blijft het voortleven.

Als je pijn, gezondheidsklachten of financiële problemen hebt, vraagt het wilskracht en focus om niet steeds je aandacht naar de negativiteit brengen.
Probeer eens of je, wat er in je leven speelt, als een sensatie zou kunnen ontvangen, zonder er een label of oordeel op te plakken. Ontvang wat er is en stem je vervolgens af op het leven dat je wilt leven.

De wet van aantrekkingskracht
Op het moment dat je accepteert wat er nu in je leven is en dit ontvangt zonder oordeel, ontstaat er creatieruimte voor heling en andere mogelijkheden. Wie jij in je kern bent is je heel, gezond en overvloed. Ergens is er in je systeem een verstoring ontstaat als je lichaam of gezondheid iets anders begint te tonen.
Aan de basis van elk probleem liggen negatieve overtuigingen en beperkende aannames over jezelf, de ander, het leven of bijvoorbeeld geld. Wat je aandacht geeft hou je instant.

Om bewust met de wet van aantrekkingskracht te kunnen gaan spelen, vraag het dus in de eerste plaats aandacht van jou om te onderzoeken wat je nog aan oordelen over ALLES in het leven hebt verzameld.
Zonder oordeel ontstaat er ruimte, het leven werkelijk te ontvangen zoals het is om vervolgens als bewust creator je eigen gedachten te kiezen die jou leven naar je hartenwens creëren en vorm geven.

Wat je gelooft hou je instant
Elke dag werk in in mijn Terra Voice Opleiding en Praktijk met zelfonderzoek. Wat gelooft je over jezelf? Welke ervaringen draag je nog in je lichaam met je mee die jou blokkeren vrij jezelf te kunnen zijn en je leven naar hartenwens te leven?

Via de Terra Voice-methode gaan we klank geven aan alle geblokkeerde energie in jou. We investeren niet in je verhaal maar verklanken en transformeren negatieve trillingen naar je oorspronkelijke trillingfrequentie.
Via PSYCH-K ruimen we saboterende overtuigingen op die in je onderbewuste geest liggen opgeslagen. Via een individuele familieopstelling helen we verstrikken die via familieoverdracht in jou systeem zijn opgeslagen. Door de Terra Voice-methode gaan we actie geven en ruimte creëren aan het droom leven dat via jou expressie wil krijgen.

Wil jij ook jouw leven creëren wat resoneert bij wie jij in essentie bent?
Ben je klaar om jezelf volledig te gaan ontvangen zoals je bent?
Ben je bereid om de confrontaties met met de onwaarheden in jou aan te gaan?
Wil je ruimte en expressie geven aan jou potentie die door jou heen wil bewegen?
Dan ben je welkom voor een intakegesprek in mijn Terra Voice Praktijk

Wil je zelf met de Terra Voice-methode kunnen werken? Misschien is de Terra Voice Opleiding dan wat voor jou. Helend en therapeutisch leren werken vanuit STEM, dans, theater. Kijk op de website voor een informatiemiddag met stemworkshop of plan meteen een intakegesprek.

Gelinde Hengst www.terravoice.nl
Trainer & ontwikkelaar van de Terra Voice-methode
In vrijheid expressie geven aan wie jij bent!