Wil je veranderen of blijven investeren in je verhaal?
Veranderen houdt in; ‘de bereidheid met andere ogen naar je leven te willen kijken’.
De focus die je steeds hebt, te verleggen naar heelheid en innerlijk liefde.
Alleen als je welwillend bent om je verhaal over jezelf op te geven kan er een verandering en heling in jouw plaats vinden.

Investeren in je verhaal
Soms komt er een cliënt in mijn praktijk voorbij die voorwaarde stelt hoe zij/hij van haar klachten af wil komen. Een voorwaarde die ze stellen is door steeds weer het over hun verhaal te willen hebben. Ze willen vasthouden aan wat ze over zichzelf hebben geleerd, meegemaakt, welke psychologische of spirituele theorieën ze zich hebben eigen gemaakt, en vooral hoe volgens hun, hun klachten mentaal, fysiek of emotioneel zijn ontstaan. Deze mens wil vasthouden aan zijn eigen overtuigingen over hoe alles in elkaar steekt. Bij sommige is er nog een beetje ruimte om het hier en daar op te rekken maar uiteindelijk verdwijnen ze uit mijn praktijk en ligt het zoals altijd aan de ander waardoor ze opeens niet meer verder kunnen gaan in hun ontwikkeling.

Bereid zijn te veranderen
Als je ergens in je leven vastloopt, angsten hebt, trauma of fysiek klachten ervaart dan blijven deze hangen doordat je ze zelf blijft hercreëren. Ik zeg altijd ‘het is moeilijk om over je eigen schaduw te lopen’. Dit geld ook voor mezelf 😉 Het vraagt dus van een cliënt om de therapeut/coach het vertrouwen te geven dat zij ziet waar jij je eigen patroon niet helder waarneemt. Alleen als dit vertrouwen er is, kunnen er veranderingen plaats gaan vinden.
Of het samen resoneert mag dus als eerste, in een kennismakingssessie onderzocht worden.

Hierna vraagt het een bereidheid van de cliënt om de focus naar binnen te houden. Alles wat je in een sessie tegenkomt gaat over jou. Als je de neiging voelt om je af te willen zetten tegen je coach/therapeut houdt dit in dat je in een overdracht situatie zit. Je projecteert een oude situatie in de huidig setting.
Een cliënt van mij benoemde dat een keer zo duidelijk. ‘Ik heb het gevoel dat ik met jou de zelfde relatie nu heb als met mijn moeder”. Door mijn helder-voelendheid kan ik door mijn afstemming makkelijk woorden pakken of onderwerpen aanraken die de cliënt als pijn ervaart. Alleen door dit te verklanken via de Terra Voice-methode of PSYCH-K kunnen we de lading er afhalen. Hierdoor kan je weer contact gaan maken met de realiteit van wat er werkelijk voor je staat of nu plaats vind. Dit geeft je de keuze anders te gaan kiezen in je leven.

Je ware zelf ontmoeten
Op het moment dat je je verhaal los gaat laten, je patronen die je hebt doorziet en oplost, kan er een nieuwe werkelijkheid voor je ontstaan in je leven.
Vraag: Wie ben jij als je alles loslaat wat je over jezelf hebt geleerd of bent gaan geloven?
Voorbij dit verhaal ontstaat het contact met je ware zelf. Het is de verbinding met je Goddelijke kern. Het is de kracht van waaruit je je hele potentie die je hier op aarde wilt manifesteren kan vormgeven.
Het is de plek waar je jouw vrijheid vindt om je eigen leven te creëren.

Als jij klaar bent om thuis te komen in jezelf? Bereid bent om alles wat je dacht en geleerd hebt over jezelf en de ander los te laten? Dan ben je welkom in mijn Terra Voice Praktijk of Opleiding om een krachtige transformatie te ondergaan naar je ware zelf!

Gelinde Hengst www.terravoice.nl
Trainer & Ontwikkelaar van de Terra Voice-methode
In vrijheid expressie geven aan wie jij bent!